Meghan in Harry na Instagramu ne sledita več Williamu in Kate

Foto: Profimedia
Kaj pravite na ta uradni razlog?
Oglej si celoten članek

Vojvoda William in vojvodinja Meghan sta pred kratkim objavila svoj profil na Instagramu. Najprej sta sledila 23 uporabnikom, sedaj pa sledita le še 16.

Med profili, ki sta jih s svojega seznama izbrisala, je tudi uradni profil princa Williama in njegove Kate (Kensington Royal), profil princa Charlesa in Camille (Clarence House), profil princese Eugenie in princa Andrewa ter celo glavni profil dvora, The Royal Family.
Harry in Meghan sta razložila, da bosta odslej sledila le objavam organizacij, ki promovirajo duševno zdravje, pozitiven pogled na telo, skrb zase in povezanost med ljudmi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 13:59 2. Maj 2019.

    koga zanimajo te osli prtegnjeni

  • 13:51 2. Maj 2019.

    Šokantnoooo!!!!

  • 10:15 2. Maj 2019.

    nehajte že s temi reptiloidi !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.