Meghan in Harry: Ne Diana, to ime je za njuno hčer na stavnicah najvišje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Prelepo je.
Oglej si celoten članek

Princ Harry in njegova Meghan sta v intervjuju z Oprah svetu razkrila, da pričakujeta hčerko, ki se bo rodila poleti. "Najprej sin, nato hči. Kako je lahko še lepše?“ je bil vzhičen Harry. 

V Veliki Britaniji se že ukvarjajo z imenom. Na stavnicah Ladbrokes najbolje kaže imenu Philippa, s katerim bi se par poklonil Harryjevemu dedku Philipu, ki je umrl aprila. Tudi Harryjevi sestrični Eugenie in Zara, ki sta pred kratkim povili dečka, sta se z drugim imenom poklonili kraljičinemu soprogu.
 
Na stavnicah dobro kaže tudi imenoma Diana (5/1) in Elizabeth (10/1). Sledijo Allegra (10/1), Alexandria (12/1), Grace (16/1), Emma (16/1), Rose (16/1), Alice (16/1) in Victoria (16/1).

Spomnimo. Harry in Meghan sta leta 2019 z izborom imena za sina vse presenetila. Imena Archie namreč ni bilo na nobeni stavnici.
Pustimo se presenetiti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.