Meghan in Harry: Njuna ekipa se je opravičila

Foto: Profimedia
Zgodila se je napaka.
Oglej si celoten članek

Vojvoda Harry in njegova soproga Meghan sta najela posebno ekipo, ki upravlja z njunimi družbenimi omrežji. Tej ekipi pa se je sedaj pripetila neljuba napaka, ki je kar nekaj časa ostala neopažena, kar pomeni, da se je pod objavo nabralo več negativnih komentarjev.

Objavili so citat ameriške aktivistke in pesnice Maye Angelou: "Vsakič, ko se ženska postavi zase, morda celo nevede in ne da bi to zahtevala, se je postavila za vse ženske.“

Ekipa pa je namesto besede „ženska“ zapisala „ženske“. Za napako so se opravičili. "Navdihujoče besede objavljamo, da bi v njih uživali, si jih zapomnili in jih delili – zato je še toliko bolj pomembno, da so natančno zapisane,“ je ekipa Sussex zapisala na Instagramu in se opravičila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.