Meghan in Harry: Njuna poroka bo verjetno "padla v vodo"

Meghan Markle na koncu z živci.
Oglej si celoten članek

Svet je v pričakovanju 19. maja, ko si bosta zvestobo obljubila princ Harry in Meghan Markle. Nevesta pa naj bi bila v teh dneh na robu živčnega zloma, saj je vremenska napoved za ta dan "katastrofalna". Že dan prej naj bi območje okoli gradu Windsor zajele močne padavine, ki naj bi se po prvih podatkih nadaljevale tudi dan pozneje.

Vremenoslovci zato tistim, ki si nameravajo spektakel ogledati od blizu, svetujejo, da si že zdaj pripravijo dežne plašče in dežnike. 
Meghan se zaradi napovedi menda zelo jezi, saj sta se s Harryjem po slovesnosti nameravala po mestu popeljati v odprti kočiji. Če se bodo mokre napovedi uresničile, lahko na to pozabita …

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:05 10. Maj 2018.

    Koji kirac boli svet za ta dva osebka - kraljeva prenažrta -

  • 10:13 10. Maj 2018.

    Naslov vreden novinarja!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.