Meghan in Harry: Objavili napovednik, že po nekaj sekundah tečejo solze

Foto: Profimedia harry, meghan markle Foto: Profimedia harry, meghan markle Foto: Profimedia harry, meghan markle Foto: Profimedia harry, meghan markle Foto: Profimedia harry, meghan markle Foto: Profimedia harry, meghan markle Foto: Profimedia harry, meghan markle Foto: Profimedia harry, meghan markle Foto: Profimedia harry, meghan markle Foto: Profimedia harry, meghan markle
Tako blizu jima nismo bili še nikoli.
Oglej si celoten članek

Harry & Meghan. Tako je naslov Netflixovi dokumentarni seriji o vojvodinji in vojvodi Sussexa in že dejstvo, da v naslovu ni njunih kraljevih nazivov, nakazuje, da bomo par, ki je v zadnjih letih dvignil ogromno prahu, spoznali v drugačni luči.

Netflix je sedaj objavil napovednik, poln intimnih fotografij.

Noseča Meghan, zamegljeni posnetki z zabav in selfieji ... Na eni strani svet blišča, na drugi pa bede. V napovedniku namreč pokažejo tudi Meghan v solzah in Harryja, ki pove: "Nihče ne ve, kaj se dogaja za zaprtimi vrati." Doda še, da mora zavarovati svojo družino, na koncu pa spregovori še Meghan: "Ko je toliko na kocki, a ni smiselno, da zgodbo slišite od naju?"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.