Meghan in Harry: Opa, Oprah Winfrey nekdanjima prijateljema obrnila hrbet

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ogromna zabava, o Meghan in Harryju pa ne duha ne sluha.
Oglej si celoten članek

Marca 2021 je Oprah Winfrey z zakoncema Sussex posnela zelo odmeven intervju, ki je močno poslabšal Harryjev odnos z očetom in bratom. Meghan je med drugim izjavila, da nikogar ni zanimalo, da ima samomorilske misli, razkrila pa je tudi, da naj bi družino skrbelo le to, ali bo njen prvorojenec temnopolt.

Obtožbe, da je kraljeva družina rasistična, so bile tudi edine, ki jih je William pokomentiral in zanikal. Harry je lani v pogovoru pred izidom svoje biografije omilil izjave in dejal, da z Meghan nista nikogar označila za rasista. To naj bi Oprah Winfrey, ki je pred kratkim praznovala 69. rojstni dan, tako ujezilo, da ju ni povabila na svojo zabavo, na kateri je mrgolelo znanih imen. Prišle so Heidi Klum, Sharon Stone, Jessica Alba, Jennifer Lopez in tudi Priyanka Chopra, o Meghan pa ni bilo ne duha ne sluha ...

Strokovnjakinja za kronane glave Kara Kennedy je pred nedavnim v kolumni za "The Spectator" zapisala, da par Oprah raje ne omenjajte. "Razumljivo, da ju Oprah po Harryjevih razkritjih ne želi na svoji zabavi. Med promocijsko turnejo za biografijo jo je - skoraj tri leta po mega intervjuju - osmešil."

Ta košarica spominja na udarec, ki sta ga paru leta 2021 zadala zakonca Obama, saj nista bila povabljena na Barackov okrogli jubilej. Vrata do elite so jima, kot kaže, zaprta ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:51 5. Februar 2023.

    Jaz bi se na njegovemmestu skril kje v puščavi!

  • 11:21 5. Februar 2023.

    Avtorju ! In koga to zanima, bedno je ??!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.