Meghan Markle rodila, tako je ime hčerki!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Dveletni Archie je dobil sestrico.
Oglej si celoten članek

Meghan in princ Harry sta v petek dobila drugega otroka, hčerko Lilibet. Meghan je rodila v kalifornijski bolnišnici Santa Barbara Cottage, hčerka Lilibet 'Lili' Diana Mountbatten-Windsor in njena mati pa sta zdravi in sta že v domači oskrbi.

V izjavi za javnost sta člana britanske kraljeve družine zapisala, da sta otroka poimenovala po kraljici Elizabeti, Harryjevi babici, "katere družinski vzdevek je Lilibet." Njeno srednje ime Diana pa je bilo izbrano v čast Harryjevi pokojni materi, princesi Diani.

Meghan in Harry sta se javnosti obenem zahvalila za lepe želje in povedala, da uživajo v družinski idili.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.