Meghan in Harry: Prvi javni nastop njunega sina

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Archie je poslušalcem zaželel srečno novo leto.
Oglej si celoten članek

Zakonca Sussex sta za Spotify posnela božično obarvano oddajo, v kateri sta gostila Eltona Johna, aktivistko Rachel Cargle in Stacey Abrams, predstavnico organizacije Fair Fight, ki se zavzema za poštene volitve.

Trojica je za kraljevi podkast Archewell Audio spregovorila o letu, ki je za njo, zakonca Sussex pa sta razkrila, katero pesem so zaigrali čisto na koncu njune poroke -  This Little Light of Mine. "To je bila pesem, ki sva jo hotela slišati, ko sva začela skupno pot. Vsi vemo, da tema ne bo pregnala teme. Samo luč to zmore,“ je razložila Meghan, Harry pa je dodal, da je sporočilo pesmi tudi ta, da imamo vsi moč, s katero lahko izboljšamo svet. Čisto na koncu pa je par pred mikrofon postavil enoletnega sina, ki je poslušalcem zaželel srečno novo leto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.