Meghan in Harry: V takšnem vozičku uživa njun prvorojenec

Foto: epa
Foto: epa
Med starši je ta znamka menda vse bolj priljubljena.
Oglej si celoten članek

Mali Archie se je Meghan in Harryju rodil 6. maja, dva dni pozneje pa sta ga predstavila svetu. Od takrat o novopečeni mamici in dojenčku ni bilo več slišati veliko … Britanski mediji so poročali, da bomo Archieja naslednjič videli šele ob njegovem krstu.

Se je pa razvedelo, v kakšnem vozičku Meghan sina potiska po posestvu Frogmore Cottage. Gre za trenutno enega najbolj modnih in priljubljenih otroških vozičkov na svetu, poroča Gala.

Archie uživa v vozičku znamke Bugaboo, model pa je Fox Classic, ki stane 1200 evrov. Ta voziček ima za slavni par poseben pomen, saj sta ga od prijateljev dobila v dar, ko je bila vojvodinja še noseča.

Mediji sicer še poročajo, da Harry in Meghan za sina še nista najela varuške. Za zdaj jima pomaga le Meghanina mama Doria.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.