Meghan in Harryju želijo odvzeti naziva!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Očitajo jima, da sta nedemokratična premožna elita ...
Oglej si celoten članek

Kraljica Elizabeta je princu Harryju in Meghan Markle ob poroki podelila naziva vojvoda in vojvodinja Susseška, a nekateri prebivalci Sussexa, na jugu Anglije, se s tem ne strinjajo. Kot da letošnje leto za Meghan in Harryja še ni bilo dovolj naporno, se je sedaj nanju spravilo še nekaj jeznih prebivalcev Sussexa, ki pozivajo k temu, da se paru odvzame vojvodski naslov. Peticijo, ki so jo sprožili leta 2019, je podpisalo že 4000 ljudi. 

Podpisniki namreč menijo, da par ni dober predstavnik Sussexa. Moti jih, da sta se Harry in Meghan s prvorojencem preselila v Frogmore Cottage v Windsorju in ne v Sussex. Poleg tega jima tudi očitajo, da ne skrbita za lokalne športne ekipe. Na spletni strani skupnosti Brighton in Hove jezni podpisniki Svet pozivajo, da paru odvzame omenjeni naziv, zagrozili pa so tudi, da Meghan in Harryju ne bodo več izkazali gostoljubja. Po presegu potrebnega števila podpisov Svet Brightona in Hoveja nima druge izbire, kot da odpre uradni postopek razprave o primeru Harryja in Meghan. To se bo zgodilo 19. decembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:22 18. December 2019.

    Sej ves čas ne spoštuje kraljevine.Če je izbrala tako življenje naj se drži reda. Sicer je cela Angleška monarhija v …

  • 12:18 18. December 2019.

    Važno je, da jim ne vzamejo denar.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.