Meghan in Kate: Končno znano, zakaj je med njima tik pred poroko počilo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Neverjetno, če sta se res sprli zaradi tega …
Oglej si celoten članek

Govoric in namigovanj o tem, zakaj se vojvodinji Kate in Meghan ne razumeta najbolje, je veliko. Med njima naj bi prvič pošteno počilo tik pred Meghanino poroko s princem Harryjem, in sicer med pomerjanjem oblek za male družice, med katerimi je bila tudi Katina hčerka Charlotte. Willova žena naj bi takrat imela solze v očeh.

Te govorice dvor nikoli ni zavrnil. Sedaj se je razvedelo, zakaj naj bi se lepotici tistega dne sprli. Tatler citira vir, ki pravi, da se Kate, ki se protokola drži kot pijanec plota, ni strinjala z Meghanino odločitvijo, da otrokom ni treba nositi hlačnih nogavic.

Kot kažejo poročne fotografije, je zmagala Meghan. Na srečo. 19. maja 2018 je bilo namreč že precej vroče. 

Foto: Profimedia princesa charlotte

Novo na kanalu Joonglaa!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:59 31. Maj 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke >> B︆︆︆︆r︆︆e︆︆d︆︆︆︆h︆︆o︆︆t︆︆︆︆.︆︆︆︆C︆︆o︆︆m

  • 18:45 30. Maj 2020.

    Ko sem to izvedel bom zdaj lažje spal.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.