Meghan je Eugenie večkrat ukradla šov, takšen je njun odnos danes

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Vir razkriva, kako se dekleti v resnici razumeta.
Oglej si celoten članek

Devetega februarja je hčerka princa Andrewa, Eugenie, postala mamica. Veseli dogodek pa je le nekaj dni pozneje zasenčilo sporočilo iz ZDA. Meghan in Harry sta namreč svetu naznanila prihod drugega otroka. Oboževalci kraljeve družine so si na Twitterju dali duška in zakonca Sussexa označili za kradljivca pozornosti. To namreč ni bilo prvič, da sta Harry in Meghan Eugenie ukradla šov … To sta storila že na njeni poroki, ki sta jo izbrala za kraj, na katerem sta družini sporočila veselo novico o Archijevem prihodu. To se ne počne, so si bili edini spletni komentatorji, in tudi Eugenie naj bi bila jezna. "Meni, da bi morala z novico počakati,“ je takrat povedal vir.

A jeza se je očitno hitro razblinila. Meghan in Harryjeva sestrična sta menda dobri prijateljici in veliko v stikih. Kot je vir razkril reviji People: "Takšni časi družine združujejo. Lepo je, da ima Eugenie dojenčka in da imata Harry in Meghan otroka. Zelo so si blizu.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.