Meghan je rodila

Foto: Profimedia
Buckinghamska palača je potrdila; Meghan Markle je rodila.
Oglej si celoten članek

37-letna vojvodinja Meghan Markle je v zgodnjih jutranjih urah, natančneje ob 5.26 rodila, je objavila Buckinghamska palača.

"Srečni smo, da lahko objavimo, da sta vojvoda in vojvodinja prvič postala starša. Dobila sta sina, ki je težak 3,26 kilograma. Mama in otrok sta zdrava in se počutita dobro. V prihodnjih dneh bo objavljenih več informacij," se glasi vsebina uradnega sporočila.

Princ Harry, ki je bil s svojo soprogo na porodu, je že podal prvo izjavo, je poročal Sky News. "To malo bitje je absolutno neverjetno," se glasi prva javna reakcija novopečenega očeta.

Kraljevski otrok se je rodil teden dni po pričakovanem terminu in 13 dni pred prvo obletnico poroke Meghan in Harryja. Za zdaj javnost še ne ve, ali je Meghan rodila doma, kar je bila njena želja, ali v bolnišnici.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:32 6. Maj 2019.

    in kva pol, moja je že trikrat, pa še enkrat bo

  • 16:49 6. Maj 2019.

    ali je črn kuščar ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.