Meghan Markle: Čeprav se je morala skrivati, so jo ujeli v objektiv

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Včeraj se je v Veliki Britaniji začelo 4-dnevno praznovanje ob 70. obletnici kraljičine vladavine.
Oglej si celoten članek

Kraljica Elizabeta II. se je včeraj po dolgem času spet pokazala svojim podanikom. Na balkonu Buckinghamske palače je uživala v tradicionalni paradi, s katero so letos obeležili začetek štiridnevnega praznovanja njene 70. obletnice vladanja. 

96-letnica je bila prešerne volje. Na balkonu so se ji pridružili njeni najbližji, a v omejenem krogu. Kraljica je namreč odločila, da se tokrat ne bodo vsi gnetli na balkonu, ampak le vidnejši člani dvora, kar pomeni, da Harry in Meghan ter tudi princ Andrew niso bili med povabljenimi. 

Trojica si je parado seveda lahko ogledala z družino, a v ozadju, da s svojo prisotnostjo kraljici ne bi ukradli šova. So pa fotografi pri oknu ujeli Meghan, ki je kraljevemu podmladku očitno poskušala dopovedati, da morajo biti tiho. 

Zakonca Sussex sta na Otok pripotovala s sinom in hčerko. Mala Lili bo jutri dopolnila eno leto.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.