Meghan Markle izgubila priložnost, da bi postala Britanka

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Si je tega sploh želela?
Oglej si celoten članek

Vojvodinja suseška je zgubila priložnost, da bi postala britanska državljanka, poroča Daily Mail. Vojvodinja si je s poroko s princem Harryjem, ki se je maja 2018 zgodila v gradu Windsor, želela britanskega državljanstva, za to pa bi mogla izpolniti pogoj in najmanj tri leta živeti v Veliki Britaniji, preden bi zaprosila za državljanstvo in britanski potni list. 

A Meghan in Harry sta Veliko Britanijo lansko zimo zapustila in že skoraj leto dni živita čez lužo, kar pomeni, da Meghan, ki se je v London preselila novembra 2017, ne izpolnjuje pogojev za vlogo.  A kot je vsem jasno si Meghan tega niti ne želi več. Portal Celebitchy namreč poroča, da se Meghan nikoli ni mislila odpovedati ameriškem državljanstvu in da bo zanj takoj, ko bo Joe Biden uradno na oblasti, zaprosil tudi princ Harry, kar bi Britance zagotovo močno razburilo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.