Meghan Markle: Kraljica bi se ob pogledu na tako obleko zmrdovala

Foto: Profimedia meghan markle Foto: Profimedia meghan markle Foto: Profimedia meghan markle Foto: Profimedia meghan markle Foto: Profimedia meghan markle
Blestela je v rdeči obleki.
Oglej si celoten članek

Zakonca Sussex sta očitno opravila s porodniškim dopustom in se začela spet pojavljati v javnosti. Znani par se je v New Yorku namreč udeležil gala dogodka ob dnevu veteranov.

Meghan in Harry sta prišla z roko v roki in na rdeči preprogi veselo klepetala z ostalimi gosti. 40-letna mamica dveh otrok je bila v rdeči, precej drzni obleki modne oblikovalke Caroline Herrera prava paša za oči, zelo eleganten pa je bil tudi Harry. Oba sta nosila sponko v obliki makovega cveta, simbola padlih v vojni.

Ta praznik je za kraljevo družino zelo pomemben. Kraljica se bo ta konec tedna prvič po obisku bolnišnice pojavila v javnosti, saj bo potekala spominska slovesnost. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:22 13. November 2021.

    Spredaj ploh, zadaj vsega prevec.

  • 08:19 13. November 2021.

    Ta pa res nima stila in okusa. Pa se izgleda kot en moski s sirokimi rameni in sirokim vratom.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.