Meghan Markle nenadoma ni več na seznamu, razlaga kar malo "smrdi"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Morala bi nastopiti kot voditeljica, sedaj je njeno ime izginilo s seznama.
Oglej si celoten članek

Nemce je pred nekaj tedni razveselila novica, da se bo v Düsseldorfu princu Harryju pridružila tudi njegova soproga Meghan Markle. Od danes pa do 16. septembra bodo v Nemčiji potekale športne igre veteranov Invictus games. Gre za srčni projekt princa Harryja in Meghan bi morala prevzeti eno od voditeljskih nalog na zaključni slovesnosti. Iz tega ne bo nič. Meghanino ime je izginilo s seznama sodelujočih. Njeno nalogo bosta sedaj prevzela Hadnet Tesfai in Steven Gätjen.

Kaj je razlog za odpoved? Daily Mail poroča, da se je seznam, na katerem je bilo vojvodinjino ime, pomotoma znašel na spletu. Napako so medtem popravili, pravijo organizatorji. Pri tem se postavlja vprašanje, zakaj je bila vojvodinja sploh na seznamu, če njen nastop ni bil načrtovan ... 

Kakor koli že, Meghan pride v Nemčijo in bo moža podpirala iz ozadja. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.