Meghan Markle obtožili nove izdaje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zdi se, da se je gnev nad Meghan od izstopu iz kraljeve družine še povečal …
Oglej si celoten članek

Meghan Markle ima morda res mir pred paparaci in tabloidi, odkar sta s Harryjem po novem letu izstopila iz britanske kraljeve družine, a so se nanjo sedaj spravili uporabniki družbenega omrežja Instagram. Meghan namreč obtožujejo samopromocije in brisanja komentarjev, ki ji niso po godu. Poleg tega pa paru zamerijo tudi Harryjev nastop za banko JP Morgan. Za nastop naj bi dobil 750 tisoč funtov. Te govorice so viri z dvora sicer zavrnili. Pravijo, da ni prejel nobenega plačila. "Zaslužila bosta pravo bogastvo – z govori ali kot ambasadorja. Takšni dogovori so vredni milijardo funtov,“ pa je povedal strokovnjak Mark  Borkowski. Dvor pravi, da zasebnih urnikov para ne komentira.

Meghan in Harry sta na Instagram profilu Sussex Royal, odkar sta izstopila iz kraljeve družine, objavila dvanajst objav, ki promovirajo njune dobrodelne projekte, v zadnji objavi, pa je Meghan objavila video iz zakulisja, ko je še kot vojvodinja urednikovala britansko izdajo revije Vogue. Številne je to močno razjezilo, to so le nekateri izmed jeznih komentarjev: 

"Uporabljata vozilo, ki so ga plačali davkoplačevalci, da dušo prodata JP Morgan. Želela sta zasebnost, zakaj potem objavljata videe iz preteklosti?"

"Želita si kraljeve ugodnosti, a ne želita biti del kraljeve družine. Razložite si to." 

"Zapeljala ga je, mu oprala možgane, nadzira ga, zaradi nje je izgubil pamet, ostal je brez lastne identitete. Spremenila ga je v karbonsko kopijo samega sebe. Izdala je tako njega kot celotno kraljevo družino." 

"Ponovno samopromocija. Ti si nepomembna."

"Vsakič, ko izbrišeš moj komentar, pomeni, da si ga prebrala" 

"Ima novo službo, briše komentarje." 

"Presenečenje, moj komentar je bil izbrisan. Narcisoidna jaz, jaz Meghan ne želi slišati ničesar negativnega o sebi."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:34 22. Februar 2020.

    Putana, Kraljici ne sežeš do ta prve kocine, ki jo je v puberteti zgubila.. Si mu dala pamža samo za …

  • 12:25 22. Februar 2020.

    Ma ljudem ni nikoli nič prav, vtikajo se v vse kar se jih ne tiče ,zloba pa je neznansko velika....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.