Meghan Markle popolnoma predana gurujki

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Meghan Markle naj bi jo spoznala preko svoje mame Dorie.
Oglej si celoten članek

Meghan Markle ne skriva, da se zanima za duhovnost in ezoteriko. V zadnjem času je bilo veliko govora o nakitu, ki ga nosi. Kot kaže, ima vojvodinja zelo rada verižico, na kateri je obesek, ki naj bi jo ščitil pred "zlobnimi očesi“ oziroma negativno energijo (na spodnji fotografiji).

Meghan je na svojem blogu The Tig, ki ga je ugasnila, ko se je zaročila s princem, tudi razkrila, da je vedska meditacija spremenila njeno življenje. 

Foto: Profimedia meghan markle

Kot je zapisala, je z meditacijo začela, ko je spoznala "mističnega moškega“ po imenu Light Watkins. Po enem letu redne vadbe je postala bolj srečna, trdi Američanka, ki je zaslovela s serijo Nepremagljivi dvojec.

Meghan se duhovnih napotkov torej ne brani. Te menda dobiva tudi od Marianne Williamson, duhovne vodje in avtorice več knjig za samopomoč, ki je samo sebe nekoč označila za „božjo priležnico“. Metro še piše, da je Williamson, ki je želela kandidirati za predsednico ZDA, znana po svojih kontroverznih pogledih na duševno zdravje, podnebne spremembe in cepljenje otrok. "Nekateri njeni komentarji so v velikem nasprotju z ideali, v katere verjameta vojvoda in vojvodinja,“ pravi vir.

Meghan naj bi Mariannine nauke spoznala že v mladosti, ko ji je mama, ki naj bi bila po poročanju RTL-a gurujkina prijateljica, podarila njeno knjigo. 

Da ji je še vedno zelo predana, priča tudi dejstvo, da sta se s Harryjem pridružila njeni organizaciji Angel Food in pomagala pri razdeljevanju hrane pomoči potrebnim v času krize zaradi koronavirusa. Pri tem so ju ujeli paparaci.

Foto: TMZ princ harry, meghan markle

------------------------------------------------

Ste že videli vragolije, ki jih ustvarja Joonglaa ekipa?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.