Meghan Markle se bo v Veliko Britanijo vrnila le pod tem pogojem

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V Evropi ni bila že od leta 2020.
Oglej si celoten članek

Vojvodinja Meghan bo svojega moža pospremila na Nizozemsko, kjer bodo potekale igre vojnih veteranov Invictus games, ki jim je Harry predan z dušo in telesom.

Britanci po tej najavi zmajujejo z glavo. Harry jih je namreč močno razočaral, saj se konec marca ni udeležil spominske slovesnosti za svojega dedka, princa Philipa, ki je umrla 9. aprila lani. Princ v svojo domovino ni pripotoval, ker mu, odkar je odstopil kot vidni član kraljeve družine, ne pripada več varovanje.

Na Nizozemskem pa se očitno ne počuti ogroženega ...

Zakonca Sussex bodo v Evropo pospremile kamere televizijskega kanala Netflix, s katerim poslovno sodelujeta. "Prihajata s kamerami. Te priložnosti za publiciteto ne bo zamudila. Te igre niso njene, rada pa prevzema stvari, za katere meni, da ji bodo koristile. Nobene potrebe ni, da je tukaj," je Meghanin prihod na staro celino pokomentirala strokovnjakinja za kronane glave Angela Levin.

Na vprašanje, ali meni, da bo par obiskal tudi Veliko Britanijo, je Levin odgovorila: "Če bosta s sabo lahko pripeljala kamere, sicer ju ne bo."

Levin pravi, da je njuna pot na Nizozemsko šokantna, glede na to, da marca nista prišla v London, ko so se še zadnjič poklonili kraljičinemu pokojnemu soprogu. "Mislim, da so člani kraljeve družine globoko prizadeti in na to sta tudi računala, sicer se ne bi obnašala tako. Kakšna žalitev. Ne morem verjeti, da je Harry ista oseba, ki sem jo leta 2018 spoznala," še dodaja Levin. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:44 14. April 2022.

    Je LEVIN ženska ali moški? Novinar, če nisi ti nor sem pa jaz!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.