Meghan Markle sprejela nalogo, ki ni povezana s kraljevo družino!

Foto: Profimedia
Uauu, kakšna čast in kakšna sanjska "honorarna služba" ...
Oglej si celoten članek

Zdi se, da so se leta pisanja za blog The Tig končno obrestovala. Meghan Markle bo namreč postala gostujoča urednica britanske edicije revije Vogue. Vojvodinja Sussex bo zaradi tega malce zanemarila svoje kraljeve dolžnosti, saj se bo posvetila urednikovanju Voguea, za katerega bo ekskluzivno pozirala ter napisala kolumno.

Meghan bo lahko sama izbrala temo, o kateri želi pisati, številni pa upajo, da se bo dotaknila tudi domnevnega nerazumevanja s Kate Middleton ali njenem odnosu do Donalda Trumpa, ki jo je (kot že veste) imenoval za nesramnico. Več o tem in tudi to, katere slavne prijateljice bo menda povabila k sodelovanju, si preberite tukaj

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:41 15. Junij 2019.

    Google je plačal za vsak teden na spletu od doma od 4000 do 9000 euros.i so prejeli prvi mesec 20974 …

  • 12:40 15. Junij 2019.

    Google je plačal za vsak teden na spletu od doma od 4000 do 9000 euros.i so prejeli prvi mesec 20974 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.