Meghan Markle: V javnost pricurljal dogovor z nekdanjim možem

Foto: Profimedia
Vse skrivnosti slej kot prej pricurljajo na dan, sploh, če si tako slaven kot Meghan Markle.
Oglej si celoten članek

Vojvodinja Meghan Markle je v zakonu z nekdanjim soprogom Trevorjem Engelsonom podpisala bizarni dogovor o nosečnosti, piše Daily Mail. Meghan je od nekdanjega moža, v primeru, da bi zanosila, menda zahtevala varuško, zasebnega trenerja in strokovnjaka za prehrano, da bi se po porodu čim prej vrnila v formo. Meghan si je zase in za otroka menda želela zagotoviti ves luksuz, ki se ji je zdel pomemben, a do nosečnosti v njenem prvem zakonu ni prišlo. 

Magazin Besni princ Harry zahteva odgovore

Meghan je menda tako zelo skrbelo za posledice nosečnosti, ker se je čim prej želela vrniti nazaj v formo in na posel, zato je od Trevorja zahtevala podpis tovrstne pogodbe. Njen prijatelj je izdal, da se je Meghan zaradi posledic nosečnosti bala za svojo kariero, zato ji je bilo zdravje in postava na prvem mestu. No, tokrat, ko gre zares in bosta s princem Harryjem spomladi res postala starša, je lahko bolj sproščena, saj je igralsko kariero pred poroko s princem obesila na klin. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.