Meghan Markle v obleki iz H&M

Foto: Profimedia
Meghan Markle je znana po svojem dragem okusu za modo …
Oglej si celoten članek

Meghan Markle navdušuje tudi s svojo nosečniško modo. Lepotica je v sredo obiskala društvo za zaščito živali in se za to priložnost odela v bež barvo, in to od glave do pet.

Foto: Profimedia meghan markle

Vojvodinja, ki bo rodila aprila, pa je spet prekršila kraljeva pravila, saj ni nosila hlačnih nogavic, pa tudi obleka je bila skorajda malo prekratka.

Modnim strokovnjakom je takoj v oko padel Meghanin plašč blagovne znamke Armani in njena usnjena torbica, ki je delo Stelle McCartney. A Meghan je tokrat dokazala, da zna tudi varčevati … Vsaj malo. Njena obleka naj bi po poročanju Bunte stala le 25 evrov, možno pa jo je bilo kupiti v trgovinah H&M.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.