Meghan Markle v resnici ni tako ime

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Želela si je bolj harmoničnega imena.
Oglej si celoten članek

Meghan Markle je zaslovela s serijo Nepremagljivi dvojec, v kateri igra odvetnico Rachel Zane. In Rachel je lepotici tudi v resnici ime. 35-letnica se je začela z imenom Meghan Markle predstavljati že takoj na začetku svoje kariere, ker je bila mnenja, da zveni bolj harmonično kot Rachel Markle.
Meghan je sicer njeno drugo ime.

Temnolaska pa ni edina zvezdnica, ki je spremenila svoje ime. Nekaj primerov. Veliko domišljije pri izboru umetniškega imena je pokazala Gigi Hadid, ki so ji starši nadeli ime Jelena Noura Hadid. Blake Lively se je rodila kot Blake Ellender Brown, Katy Perry pa kot Katheryn Elizabeth Hudson.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.