Meghan Markle: Zato molči kot grob

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Te mantre se mora sedaj držati tudi vojvodinja Meghan.
Oglej si celoten članek

Ko Meghan Markle še ni bila vojvodinja, se je na družbenih omrežjih odzivala na različne teme, govorice pa je komentirala tudi njena tiskovna predstavnica.

Mnogi se zato čudijo, zakaj se lepotica na kritike, da je grozna delodajalka, da je težavna in da ima veliko kapric, še vedno ni ozdvala. Odgovor je enostaven, pravi strokovnjakinja za kronane glave Victoria Arbiter

V pogovoru za avstralsko oddajo “Nine News Australia“ je dejala, da je prepričana, da Meghan govoric ne sme komentirati. Tradicijo “molka” naj bi začela kraljičina mama, katere mantra se je glasila: “Never complain, never explain (Nikoli se ne pritožuj, nikoli ne razlagaj, op. avt.).”

Za Meghan, ki se je tako kot kraljičina mama rodila 4. avgusta, to sedaj pomeni, da bo morala zlobne jezike preslišati. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.