Meghan naj bi se vrnila kot igralka, tako vrtoglava bi bila prva plača

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Britanski mediji poročajo, da se Meghan Markle vrača na televizijska in filmska in televizijska platna …
Oglej si celoten članek

Vojvodinja Meghan Markle se namerava vrniti na velike ekrane, producenti pa trdijo, da bi za prvo vlogo lahko zaslužila okroglih 50 milijonov ameriških dolarjev, kot poroča britanski tabloid Mirror. 

Meghan in princ Harry sta ravno kupila luksuzni dom v Santa Barbari, lokacijo pa naj bi izbrala tudi zato, ker je v bližini Hollywooda. Hollywoodski filmar Paul Feig je povedal, da se na vso moč trudijo pridobiti Meghan: "Pripeljite mi jo, to bi mi bilo všeč. Mislim, da je čudovita, sem njen velik oboževalec." S Paulom pa se strinja tudi britanski iskalec talentov, Jonathan Sigmund Shalit: "Katerokoli vlogo igra, vsi jo bodo želeli videti. Govorimo o 50 milijonov dolarjev. Ljudje bodo navdušeni, ko se pojavi. Če pa se slučajno vrne v Suits, bo to najbolj gledana serija na celem svetu. To, da se vrača v posel, je odlično." Dodaja, da ima Meghan neverjetne sposobnosti, s katerimi očara filmske producente, da pa bo morala biti previdna pri tem, kdo bojo njeni soigralci, če želi, da bo povratek uspešen.

Največji slovenski Youtube šov Joongla star je pred vrati! Ne zamudi ga!

joonglaa  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 00:52 18. Avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • 16:07 17. Avgust 2020.

    A res ne znate pisati kaj drugega !!!

  • 14:10 17. Avgust 2020.

    Za ta denar bode pa še razpočnico / veseličko/ veveričko kazala..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.