Meghan v Kanadi, Harry z bivšo …

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Je bil zaradi tega ogenj pod streho?
Oglej si celoten članek

Vojvoda Harry in njegova soproga Meghan sta v začetku meseca v Londonu opravila še zadnje naloge kot vidnejša člana kraljeve družine. Meghan se je k sinčku odpravila takoj po opravljenih obveznostih, Harry pa je na Otoku ostal še nekaj dni. Kot piše New Idea, se kljub ženini odsotnosti ni dolgočasil … Njegovi prijatelji naj bi mu namreč pripravili poslovilno zabavo. "Harry je vedel, da se ne bo mogel posloviti od vsakega prijatelja posebej, zato so nekateri njegovi znanci sklenili, da, preden odleti v Kanado, organizirajo snidenje.“

Na tej zabavi naj bi bila tudi Harryjeva bivša, Chelsy Davy, s katero je bil osem let v zvezi. "Ni mogel verjeti svojim očem, ko jo je zagledal,“ je vir povedal za omenjeni medij in še razkril, da sta se zelo srčno pozdravila in da je bil vojvoda svetlolaske zelo vesel. 
Kot je znano, sta Harry in lepotička ostala dobra prijatelja. Povabil jo je celo na svojo poroko z Meghan. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.