Meghanin prefinjeni poklon pokojni tašči, nato je udarila še Kate

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Njena majica je spominjala na legendarno obleko princese Diane.
Oglej si celoten članek

Vojvodinja Meghan Markle je odprla letošnje igre vojnih veteranov Invictus Games in vse očarala z ganljivim govorom, v katerem je med drugim povedala, kako močno občuduje svojega moža Harryja. Kot vedno je tudi modno naredila dober vtis. Črne hlače je pokombinirala z belo majico z mornarskim izrezom, ki je ljubitelje britanske monarhije takoj spomnila na legendarno belo obleko z enakim izrezom, ki jo je Diana nosila na svojem zadnjem profesionalnem fotografiranju pet mesecev pred smrtjo, in sicer za Vanity Fair. Fotografiral jo je Mario Testino.

Foto: Profimedia princesa diana Na pokojno taščo pa se je z izbiro obleke za velikonočno mašo očitno spomnila tudi žena bodočega prestolonaslednika, Kate.

Foto: Profimedia kate middleton Lepotica je v cerkev ponosno vkorakala v modri obleki, ki bi bila Diani zagotovo všeč. Tudi ona je stavila na to barvo in pas, ki je lepo poudaril njeno postavo, ko je leta 1983 s Charlesom obiskala Canberro.

Foto: Profimedia kate middleton

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:10 23. April 2022.

    Pozdravljeni, Želim vam dati darilo nekomu resnemu. Elektronski naslov: curmank39@gmail.com prosim odgovori mi

  • 16:10 23. April 2022.

    Pozdravljeni, Želim vam dati darilo nekomu resnemu. Elektronski naslov: curmank39@gmail.com prosim odgovori mi

  • 09:06 21. April 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.