Mel B bi v četrtek skoraj umrla

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Pevka Mel B se je v limuzini od bolečin zvijala.
Oglej si celoten članek

Družina pevke Mel B je v velikih skrbeh. Zvezdnica je morala namreč pretekli četrtek v bolnišnico. Med vožnjo so jo nenadoma popadle bolečine, zaradi katerih se je na zadnjem sedežu limuzine zgrudila. Njen šofer jo je takoj odpeljal k zdravniku, ki je opravil preiskave. Kaj je narobe z Mel B, ni znano, je pa njen znanec povedal, da je v zelo slabem fizičnem in psihičnem stanju. "V četrtek bi lahko umrla, če se njen šofer ne bi tako hitro odzval,“ je še dodal vir.

Časnike je sicer že pretekli teden preplavila vest o pevkinem zdravstvenem stanju. Pred dnevi se je namreč razvedelo, da je po laserski operaciji oslepela na levo oko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.