Mel B. po operaciji oslepela

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Nekdanja članica skupine Spice girl Mel B. že 15 let ne vidi na levo oko.
Oglej si celoten članek

Laserske operacije oči so vedno bolj popularne. Zgodba pevke Mel B. pa dokazuje, da se lahko pošteno zalomi tudi pri tovrstnih rutinskih posegih.

Pevka se je pred 15 leti odločila za lasersko operacijo na obeh očeh. Z njenim desnim očesom je sedaj vse v redu, na levega pa od operacije dalje ne vidi več. A za zvezdnico obstaja upanje. Mel B. je v intervjuju razkrila, da čaka na transplantacijo roženice. "To bo spremenilo moje življenje,“ je izjavila 39-letnica.

Se zaradi neuspele operacije izogiba lepotnim kirurgom? Tega sicer ni potrdila, dejala pa je, da si botoksa v obraz zagotovo ne bo nikoli vbrizgala. "Želim obdržati mimiko obraza. Za svojo lepoto skrbim na naraven način. Saj nisem neumna. Vem, da je v tej industriji videz pomemben.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.