Mel B priznala razmerje z žensko

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nekdanja spajsica Mel B je bila štiri leta v zvezi z žensko, ki jo je spoznala v šoli, ki jo obiskuje njena hčerka.
Oglej si celoten članek

Mel B je mamo dveh otrok spoznala v šoli, ki jo je obiskovala njena hči Phoenix. "Imela sem štiriletno razmerje z žensko," je dejala v intervjuju za The Guardian. "Sedaj pa sem sedem let srečno poročena s penisom. Čudovit moški. Saj veste, kaj mislim. Zagotovo nisem bila sramežljiva ali se držala nazaj. Če sem želela nekaj poskusiti, sem. Imela sem dekle, pa kaj?"

Temi se pevka preprosto ni mogla izogniti, saj naj bi jo lani ujeli, ko si je v nekem stranišču privoščila "intimni trenutek" s Playboyjevo zajčico Luann Lee. Pevka je dogodek zanikala, kot tudi navedbe nekaterih, da naj bi imela z možem Stephenom Belafontejem odprt odnos. Kot je dejala, je njun odnos trden. Ne zanika pa, da opazi lepe ženske. "Prva bom, ki bom dala kompliment ženski in možu rekla 'Poglej, njene noge' ali pa 'ali ni videti osupljivo?'"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.