Mel B se je poročila

Foto: Žurnal24 Melanie Brown bo voditeljica.
Scary Spice Mel B je po poročanju ameriških medijev dahnila usodni da.
Oglej si celoten članek

Mel B s svojo Angel

 
Članica skupine Spice Girls Melanie Brown , znana tudi pod vzdevkom Scary Spice, naj bi se poročila s Stephenom Belafontom . Srečni dogodek se je po poročanju ameriških medijev zgodil že 6. junija v Nevadi.

Par je svojo ljubezen javno razglasil maja, intimno pa sta menda prijateljevala že med Melino drugo nosečnostjo. "Mel in Stephen se poznata že več let. Bila sta zelo dobra prijatelja, sedaj pa sta drug v drugega močno zaljubljena. Srečna sta,“ se je na najnovejše govorice odzval pevkin predstavnik za medije.

Kot je znano, je pevka v zadnjih mesecih redno polnila tabloidne strani. Oče njene druge hčere Angel Iris Murphy Brown, igralec Eddie Murphy, je namreč trdil, da deklica ni njegova. To je test DNK pozneje ovrgel in zvezdnica sedaj za njuno hčer zahteva visoko preživnino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.