Mel C bratu rešila življenje

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Melanie Chisholm alias Mel C je svojemu šest let mlajšemu bratu, Paulu O’Neillu, pred nekaj leti rešila življenje.
Oglej si celoten članek

Leta 2004 se je Paul iz dneva v dan počutil slabše. Družina ni vedela, kako mu lahko pomaga, dokler Mel C ni odkrila vzroka za njegove težave. "Paul je po duši veseljak. Vedno se smeje in šali, zato smo leta 2004 vsi hitro opazili, da se ne počuti dobro. Veliko je spal in močno je shujšal, čeprav je na dan spil dve veliki steklenici kokakole," se spominja pevka. Ko ji je brat naštel svoje simptome, kot so velika žeja, zamegljen vid in pogosto uriniranje, mu je Mel takoj postavila diagnozo – zbolel je za nevarno obliko sladkorne bolezni.

Kot so pozneje ugotovili, ga je rešila v zadnji sekundi. Ni namreč manjkalo veliko in dirkač bi padel v komo. "Mel sem tako hvaležen. Prisilila me je, da sem šel k zdravniku. Zdaj vem, da bi me sladkorna bolezen tipa ena lahko ubila," je za medije povedal 32-letni Paul.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.