Mel C grozi z izstopom

Foto: Žurnal24 Združene, a le za kratek čas.
Veliki comeback skupine Spice Girls je v nevarnosti. Mel C se med dekleti namreč ne počuti dobro.
Oglej si celoten članek

Vest, da se bo dekliška skupina Spice Girls spet združila, je v svetu glasbe sprožila pravo presenečenje. Čeprav se je o comebacku že dolgo šušljalo, so dekleta  vse govorice o skorajšnji združitvi dolgo demantirala. Konec junija pa so le priznale, da bodo z združenimi močmi spet poskušale zasesti sam vrh svetovnih lestvic.

Ker je bila Emma Bunton v tistem času še noseča, so morale s projekti počakati. Svetlolaska je rodila in vsi so mislili, da bodo končno začele. Kot kaže, pa so načrti o velikem uspehu v nevarnosti. Mel C je namreč zagrozila, da bo iz skupine izstopila. Temnolaska, edina od deklet, ki ji je uspela solokariera, pravi, da se druge punce do nje obnašajo kot do otroka. Po dolgem premisleku je ugotovila tudi, da ji je kariera solistke pisana na kožo.

Ali si bo Mel C premislila, bomo verjetno videli že kmalu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.