Mel Gibson slovenski lepotici masiral glavo

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ameriški igralec očitno še vedno rad zapeljuje mlade lepotice, tokrat pa ga je prevzela Slovenka. Govorimo o Rebecci Kim Lekše, ki nosi naziv miss Zemlje.
Oglej si celoten članek

Naša Rebecca se trenutno nahaja v Panami, kamor je odšla zaradi udeležbe na enem od lepotnih tekmovanj. Med bivanjem v hotelu je odkrila, da se tam nahaja tudi Mel Gibson, ki ga je kmalu imela čast spoznati. Svoje veselje je delila na Facebooku, kjer je po poročanju portala Zadovoljna.si zapisala, da je z zvezdnikom preživela zabaven večer, vrhunec pa je bil, ko ji je Mel zmasiral glavo.

Dvajsetletna lepotička iz Velenja je še pojasnila, da je bil igralec sprva zelo zadržan, nato pa se je sprostil in Rebecco povabil na pijačo. Misica je dodala, da je Mel zelo zabaven, zaupal pa ji je tudi, da se na dopust v Panamo odpravi nekajkrat na leto. Mel pa ni prvi zvezdnik, ki ga je Rebecca spoznala med obiskom Amerike; oktobra lani je namreč v Las Vegasu srečala Mika Tysona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:23 7. Junij 2012.

    ** Komentar je bil zaradi neprimerne vsebine odstranjen **

  • VSK
    10:57 6. Marec 2012.

    tale Rebeka je ena navadna lopovka!! pou Veleju je dolžna še pa još dnarja... (tudi meni)<br />sam izgovori in laži …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.