"Mel je butec, ne rasist"

Foto: Žurnal24 Whoopi pravi, da je Mel butec. (Foto: Flynet/JLP)
Igralka Whoopi Goldberg, ki je dolgoletna prijateljica Mela Gibsona, pravi, da igralec ni rasist.
Oglej si celoten članek

Mel Gibson je šokiral javnost s posnetkom, na katerem prizna, da je udaril nekdanje dekle Oksano Grigorievo, medtem ko je ta v rokah držala njunega otroka. Poleg tega jo je zmerjal, grozil in ji rekel, "da bo njena krivda, če jo bo posilil kup črnuhov".

Whoopi
je v svoji oddaji The View stopila na igralčevo stran in povedala, da je Mel butec, ne pa tudi rasist. "Prepričana sem, da Mel ne bi ohranjal najinega prijateljstva, če bi bil res rasist. Ne odobravam njegovega obnašanja, toda poznam ga. Je le butec," je povedala Whoopi, ki je dodala, da sta z Melom že dolga leta prijatelja.

Oblasti igralca trenutno preiskujejo zaradi suma na družinsko nasilje, avtentičnosti posnetka pa še vedno niso dokazali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.