Mel je velik rasist

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Mel Gibson očitno ne zna držati jezika za zobmi. Potem ko je že pred štirimi leti javno žalil Žide, se je tokrat z nenavadnimi opazkami spravil na svoje nekdanje dekle.
Oglej si celoten članek

Ameriške medije so preplavile govorice, da je Mel Gibson grdo ozmerjal svoje nekdanje dekle Oksano Grigorjevo, s katero trenutno bije bitko za skrbništvo nad njuno 7-mesečno hčerkico Lucio.

Hudobne zmerljivke in opazke naj bi bile posnete na kaseti, Oksana ima shranjena tudi Melova elektronska sporočila, v katerih je igralec povsem nastrojen proti njej.

Medtem ko njen odvetnik novic ni želel komentirati, je Gibsonov dejal, da o kaseti ne ve ničesar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.