Mel jo je tepel med seksom

Foto: Žurnal24 Mel in Oksana v srečnejših časih. (Foto: Reuters)
Bitka med Melom in Oksano se nadaljuje. Oksana Grigorjeva je zdaj prišla na plan z novimi obtožbami, in sicer naj bi jo Mel Gibson tudi tepel med seksom.
Oglej si celoten članek

Rusinja Oksana Grigorjeva je pred sodiščem v torek izrekla nove obtožbe zoper svojega nekdanjega partnerja Mela Gibsona. Tako naj bi pod prisego razkrila, da jo je Mel tudi tepel med seksom. Imel naj bi namreč težave pri seksu in vzburil se je tako, da jo je tepel.

 

Tokrat je bilo prvič, da je omenila kaj takega, kljub številnim pogovorom v uradu losangeleške policije. Pred tem je spregovorila le o tem, da jo je 6. janaurja 2010 udaril. Poleg tega ne obstajajo nobeni drugi dokazi o telesnem nasilju v sodnih spisih.

Par, ki se še vedno bori za skrbništvo njune hčerke Lucije, se je razšel po treh letih marca lani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.