Mel kadil cigareto, hčerka padla s stola

Foto: Žurnal24 Mel na svojo hčerko ne pazi dovolj. (Foto: Reuters)
Težavam Mela Gibsona ni videti konca. Njegovo nekdanje dekle je razkrilo, da je njuna hčerka padla s stola, medtem ko je zvezdnik kadil cigareto.
Oglej si celoten članek

Medtem ko je Mel Gibson pred hišo užival in v miru kadil cigareto, je s stola padla njegova dvomesečna hčerka Lucia, ki jo ima z nekdanjim dekletom Oksano Grigorjevo. Ta je z novico prišla na dan prav tedaj, ko se nekdanji par na sodišču bojuje za skrbništvo nad malčico.

Oksana je ob tej priložnosti svojemu nekdanjemu ljubimcu Michaelu Kretzmerju povedala, da mora Lucio voziti k zdravniku, ker je padla s stola, pregledati pa bi jo moral tudi kiropraktik. "Stekla sem dol, a Mel jo je že vzel v naročje in mi rekel, da je naredil nekaj neumnega. Lucia je padla z roba mize, medtem ko je pred hišo odšel pokadit cigareto. Po padcu je jokala 20 minut in se pomirila, ko je bil šok mimo," mu je razkrila Oksana.

Obisk pri kiropraktiku je kasneje pokazal, da je Lucia res utrpela hude poškodbe glave.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.