Melania in Donald: "Leta 2011 je v njunem zakonu nekaj "počilo"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Strokovnjakinja za govorico telesa pravi, da se je leta 2011 nekaj spremenilo v odnosu med Melanio in Donaldom.
Oglej si celoten članek

Zakon Melanie in Donalda Trumpa je za medije zelo zanimiv in vedno več različnih strokovnjakov analizira njun odnos, njuno govorico telesa, mimiko in njune fotografije. Strokovnjaki za govorico telesa so še posebej pripravljeni analizirati njun odnos, odkar je Melania na njuni prvi predsedniški turneji kar dvakrat zavrnila moževo roko.

Patti Wood je, kot piše ameriška revija Elle, spremljala njune fotografije od leta 1999 pa vse do danes. Patti pravi, da se na začetku zveze vidi, da je Trump ponosen na svojo ženo in da daje vtis prvega alfa samca, ki je ujel postavno manekenko. Melanii pa se vidi, da ne želi, da bi jo gledal samo kot seksualni objekt. Da je Melania srečna, je Patti opazila na slikah iz leta 2003.

Fotografije je analizirala tudi komunikacijska strokovnjakinja Lillian Glass, ki pravi, da se je leta 2011, 12 let po začetku njune zveze, nekaj spremenilo. Njun odnos je do tega leta nabit s seksualno energijo, od tega leta dalje pa se opazi napetost in nervozo. Glassova trdi, da se ta napetost opazi tudi danes.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:42 3. Junij 2017.

    K.D. se je odvalil kamen od srca, ker ji urednik ni tega sranja črtal.

  • 13:27 1. Junij 2017.

    K.D., a ti res nimaš občutka, kdaj je dovolj? No, naj ti namignem. Zdaj je že krepko preveč!!!

  • 09:15 1. Junij 2017.

    Mene zanima kdaj je pa teli čarovnici počilo v glavi ! Pa ne samo njej , tudi tistemu , ki …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.