Melania o Donaldu Trumpu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Naslovnica revije Us Weekly je tokrat pripadla nikomur drugemu kot Melanii Trump in mogotcu ter predsedniškemu kandidatu Donaldu Trumpu, s pripisom: "Donald, kot ga poznam samo jaz …"
Oglej si celoten članek

Ključne točke, ki jih je Melania slovenskih korenin podala v intervjuju za revijo Us Weekly:

  1. Njen najljubši televizijski šov je Kako se izmazati z umorom.
  2. Par si ne izmenjuje 'smajlijev' in ostalih okrajšav, ki pripadajo tekstovnim mobilnim sporočilom. Melania je v intervjuju poudarila: "Moj mož ne piše sporočil … Vedno gre za telefonske klice. To mi je všeč, ker slišiš glas na staromoden način."
  3. Melania več časa posveti svojim lasem kot Donald. "Ženskam to vzame več časa, še posebej, ko imaš dolge lase," je poudarila.
  4. Ne govori o politiki: "Ne diskutiram o politiki. To je delo mojega moža. To prepuščam njemu … Sem zelo politična. Ne v javnosti, politična sem doma."
  5. Ko so jo za Us Weekly povprašali, kaj meni o Michelle Obama, je gladko odvrnila: "Ne želim govoriti o tem."
  6. V Združenih državah Amerike je glasovala dvakrat – leta 2008 za Johna McCaina in leta 2012 za Mitta Romneya.
  7. Njun prvi zmenek je bil v restavraciji Moomba v New Yorku, v kateri je rad obedoval tudi DiCaprio.
  8. Donald je zasnubil Melanio leta 2004. "Oba sva se pripravljala, da se odpraviva na ples, ko me je zasnubil."
  9. O najljubšem delu Donalda: "Njegovi možgani, njegov videz– vse v kombinaciji."
  10. Melania o tem, da ni žena, ki bi tečnarila: "Vedno sem bila taka. Ljudi vzamem take kot so. Celo življenje lahko delaš na tem, da bi nekoga spremenil, pa se ne bo. Kje bi bil tukaj smisel? Vsak mora biti, kar je."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.