Melania praznuje abrahama, le kaj bo dobila od moža?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pred 50 leti je v Novem mestu na svet prišla aktualna prva dama Združenih držav Amerike.
Oglej si celoten članek

26. aprila 1970 je na svet privekala Melanija Knavs. Kljub "abrahamu" Slovenka še vedno zgleda odlično, kot se spodobi za nekdanjo vrhunsko manekenko.

Leta 2005 se je poročila z Donaldom Trumpom in takrat najbrž ni slutila, da bo nekoč postala prva dama ZDA. Po Trumpovi presenetljivi izvolitvi leta 2016 se je par preselil v Belo hišo, kjer bo ostal vsaj do konca letošnjega leta, ko se predsedniku izteče prvi mandat.

Ameriški mediji ocenjujejo, da je Melanijino premoženje, ločeno od Trumpovega, vredno okrog 50 milijonov dolarjev.

Video Trump bi v okužene vbrizgal kar dezinfekcijsko sredsvo

Foto: Profimedia melania trump

Melania Trump, kot jo poznamo danes, je študirala na Fakulteti za arhitekturo, a se je že zelo mlada podala v manekenske vode.

Delala je v Milanu in Parizu, leta 1996 pa se je preselila v New York. Deset let kasneje, le nekaj mesecev po poroki s Trumpom, je dobila ameriško državljanstvo.

Melania je druga prva dama ZDA, po Louise Adams, ki ni bila rojena na teritoriju države. Je pa prva naturalizirana prva dama in prva, katere materin jezik ni angleščina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 15:33 29. April 2020.

    prvo kar mi pride na misel dobila bo denar za kako plastično operacijo ;)

  • 18:31 26. April 2020.

    Bravo naša Melani. Vse Najboljše... ( kaj je pa ona dobila od Slovenije- Slovencev, POGROM..!! )

  • 16:17 26. April 2020.

    Haha, provincijalci. Skoraj 4 leta je že prva dama in še vedno ni povohala svojega rojstnega kraja. Dol ji visi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.