Melania pred Trumpom flirtala s Putinom?

Foto: Profimedia
To pa je preobrat!
Oglej si celoten članek

Splet res ne spregleda ničesar. Se še spominjate, kako je Melania Trump pred nekaj meseci zavila z očmi po rokovanju z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom? Zgodba je zdaj povsem drugačna. Medtem ko je ameriški predsednik Donald Trump na večerji vrha G20 v Buenos Airesu Putina ignoriral, pred dnevi je namreč odpovedal načrtovano srečanje z ruskim predsednikom, se mu je Melania prijazno nasmihala.

Magazin Trumpova: Pri vsem tem denarju, pa se ji zgodi tole

 

Seveda se je okoli fotografije spet razvila zgodba oziroma šala, in sicer, da naj bi bila Slovenka Melania v resnici tajna agentka, ki so jo Rusi podtaknili Trumpu. Na tiskovni konferenci je Putin na vprašanje o Melaniji odgovoril, da naj jo pustijo na miru. To pa je kavalirsko obnašanje, skoraj večje od tistega, ki ga svoji soprogi večino časa nameni ameriški predsednik. Sploh kadar dežuje in si dežnik rad "prisvoji" le zase. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.