Melania Trump bo morala proti tej prvi dami priznati poraz

Foto: Profimedia Agata Kornhauser-Duda, melania trump Foto: Profimedia Agata Kornhauser-Duda, melania trump Foto: Profimedia Agata Kornhauser-Duda, melania trump Foto: Profimedia Agata Kornhauser-Duda, melania trump
Prva dama Poljske je blestela!
Oglej si celoten članek

Ameriški predsednik Donald Trump in njegova soproga Melania sta v Beli hiši sprejela poljskega predsednika Andrzeja Dudo, ki je prišel v spremstvu svoje žene Agate Kornhauser-Duda, s katero je poročen že 25 let.

Melania Trump si je za to priložnost nadela rožnat hlačni kostim blagovne znamke Calvin Klein, ki stane dobrih 1700 evrov, in bele salonarje, ki jih je oblikoval Manolo Blahnik. Kot vedno je bila prva dama čudovita, a še bolj od nje je blestela Agata.

Prva dama Poljske je bila oblečena v prelepo dolgo črno-belo obleko poljske modne oblikovalke Dorote Goldpoint, ki ji je več kot odlično pristajala. Po našem mnenju je Melaniji kar malce ukradla pozornost. Kaj menite vi?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:01 13. September 2019.

    Op Art moda je iz 1964 leta , tako da je črno bela kombinacija izpeta pesem , ne pa avtorsko …

  • 11:01 21. Junij 2019.

    Zakaj že bi morala priznati poraz, al ona je naše gore list....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.