Melania Trump pokazala rezultat večmesečnega dela

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Prva dama ZDA je že okrasila Belo hišo.
Oglej si celoten članek

Tiskovna predstavnica Bele hiše Stephanie Grisham je pred kratkim povedala, da prva dama že od junija kuje načrte, kako bo letos okrasila predsedniški dom v Washingtonu. Včeraj je Melania objavila posnetek svojega dela. Letošnji moto se glasi "Prelepa Amerika“, z njim pa se želi Trumpova pokloniti svojemu narodu. "Skupaj bomo praznovali deželo, ki ji ponosno pravimo naš dom,“ je zapisala na Twitterju.

Pri okraševanju so prvi dami pomagali prostovoljci iz vseh kotičkov ZDA. "Hvala za vaš čas, navdušenje in predanost. Poskrbeli ste, da se je duh miru in veselja razširil po zgodovinskih sobanah in hodnikih ljudskega hrama,“ se jim je Melania zahvalila. 

Foto: Profimedia melania trump
Letošnji okraski niso povzročili tako burnega odziva kot leta 2018, ko je Twitter pod negativnimi komentarji na račun dekoracije skoraj klecnil. Zaradi prevladujoče rdeče barve so se mnogi namreč zgražali. "To je kot božič pri družini Addams", "Videti je kot Nočna mora pred Božičem," so pisali na družbenih omrežjih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.