Melania Trump se z možem večkrat ne strinja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Žena predsedniškega kandidata Donalda Trumpa o največji zmoti o sebi.
Oglej si celoten članek

Melania Trump je za tabloid Us Weekly povedala, da pred svojim kontroverznim možem ne skriva svojega mnenja. "Se strinjam z vsem, kar reče? Ne. Imam svoje mnenje, ki mu ga tudi povem. Včasih me posluša, včasih ne,“ je povedala Slovenka, ki bo morda postala prva dama ZDA.

Melania je za revijo še razkrila, da se ljudje, ki mislijo, da je sramežljiva, ker v javnosti ne govori veliko, zelo motijo. "Ne blebetam v tri dni, samo da bi pristala v medijih. Nisem oseba, ki bi govorila neumnosti, da bi se o njej pisalo,“ je še izjavila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 06:38 29. Januar 2016.

    Recite kar hočete, ampak punca ma res dober želodec !

  • 11:46 28. Januar 2016.

    dajmo, pustimo jo, tudi ona nam ne vsiljuje nič, pika

  • 10:25 28. Januar 2016.

    Lutkica,on tebe samo posluša...pri drugem ušesu pa....začni živet, naenkrat boš starka z ogromno denarja,škoda te je

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.