Melania Trump skoraj padla, tako se je odzval predsednik

Foto: Profimedia melania trump, donald trump Foto: Profimedia melania trump, donald trump Foto: Profimedia melania trump, donald trump Foto: Profimedia melania trump, donald trump
Visoke petke in trava … To je lahko nevarno.
Oglej si celoten članek

Melania Trump je v javnosti že večkrat odklonila moževo roko in tako sprožila govorice, da v njunem zakonu škripa. Tokrat pa je bila verjetno vesela, da jo je držal okoli pasu, sicer bi nekdanja manekenka verjetno pristala na zadnjici.

Foto: Profimedia melania trump, donald trump

Predsedniški par je bil na poti do helikopterja, ko se je Melania v visokih petkah zamajala. Donald, ki mu je na obrazu pisalo, da se je za hip prestrašil, jo je hitro prijel in rešil pred nelagodno situacijo. Melania je nato svojo roko položila na možev hrbet in v objemu sta skupaj korakala naprej.

Trump se je tokrat izkazal za kavalirja. Včasih pa v "ekstremnih pogojih“ na ženo rad pozabi. Enega od primerov si lahko ogledate v videu:

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:11 21. Marec 2018.

    Hahaha... pod tisto marelo še sebe komaj spravi, pa da bo še druge.

  • 15:05 21. Marec 2018.

    spet irena kolar

  • 10:49 21. Marec 2018.

    tak je prav nesmeš biti predober ker to potem ženske samo izkoriščajo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.