Melania Trump: Takšnih težav z oblačilom še ni imela …

Foto: Profimedia melania trump Foto: Youtube melania trump Foto: Profimedia melania trump
Ta pajac je čudovit, ampak …
Oglej si celoten članek

Melania Trump je moža, ameriškega predsednika Donalda Trumpa, pospremila v Indijo in spet dokazala, da izbor oblačil ne prepušča naključju.

Prva dama se je s čudovitim belim pajacem namreč poklonila indijski obrti. Gre za oblačilo blagovne znamke Atelier Caito, izdelal pa ga je Hervé Pierre, ki pravi, da je pas narejen iz blaga z začetka 20. stoletja. To razkrivajo indijski dokumenti, do katerih se je oblikovalec dokopal s pomočjo prijateljev, ki so zbiratelji.

Pajac je vsekakor čudovit, a je Melanii povzročal težave, saj je bil malce predolg, kar se je videlo, ko je morala pred vstopom v ašram sezuti čevlje. Večkrat je stala na blagu, da pa ga ne bi preveč umazala ali se spotaknila, je lepotica hodila po prstih.

Več v videu od 3:50 dalje.

To je najbolj kulski kanal na Youtubu!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.