Melania Trump: Temu kontroverznemu kosu oblačila se ne misli odpovedati

Foto: Profimedia
Ops, spet si je nadela ta model.
Oglej si celoten članek

Prva dama ZDA Melania Trump si je za obisk Marylanda, kjer se je udeležila pogovora o nasilju na spletu, nadela srajco, ki ji pravijo pussy-bow shirt (Pussy po angleško čeplja, op. avt.). 

Foto: Profimedia Melania Trump

Je s tem želela javnost spomniti na škandal svojega moža? Ko je Melania leta 2016 na debato svojega moža prvič prišla v takšni srajci, je roza kreacija dvignila veliko prahu. V tistem času je namreč po svetu zaokrožil posnetek s Trumpovim nasvetom, kako se spogledovati z ženskami. Ena od mnogih nesramnih izjav, ki jo je izrekel v tistem videu, je tudi izjava: "Zgrabi jo za češpljo!" 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:27 25. Avgust 2018.

    Go GO GO Melani

  • 12:38 25. Avgust 2018.

    Gospa Irena K. in zakaj pravzaprav vas moti ta "kontraverzen" kos oblačila??? In zakaj za boga milega bi se mu …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.