Melania Trump toži Tomaža Miheliča

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Odvetniška družba Pirc Musar & partnerji poslala sporočilo, da je žena republikanskega predsedniškega kandidata Donalda Trumpa, Melania Trump, proti novinarju Tomažu Miheliču vložila tožbo.
Oglej si celoten članek

Zasebna kazenska tožba zaradi obrekovanja je bila na okrožno sodišče v Ljubljani vložena v petek, in sicer zaradi članka Svoje telo zaupala Hrvatu, ki je bil objavljen v reviji Suzy 5.8.2016.

"Avtor, ki se je sicer skril za inicialki S.S. in tudi, ko je neresnice širil britanskemu časniku Daily Mail, zahteval, da ostane anonimen, je v tem članku zapisal veliko nepreverjenih in neresničnih trditev in tako nedopustno posegel v čast in dobro ime Melanie Trump. Pisanje Tomaža Miheliča je ga. Trump povzročilo veliko in nepopravljivo škodo. Navedbe o tem, da je bila ga. Trump v manekenskih časih spremljevalka bogatih moških, ji je izjemno okrnilo ugled, ki ga ima danes kot poslovna ženska in kot žena poslovneža in predsedniškega kandidata v ZDA Donalda Trumpa. Pisec, katerega namen je bil prav okrniti ugled ge. Trump, je žal svoj cilj dosegel ne le v Sloveniji, kjer je tiskana izdaja revije običajno dosegljiva, pač pa je zaradi položaja in izpostavljenosti ge. Trump v kritičnem času objave članka, njegovo pisanje izrazito škodno vplivalo na njen ugled v svetovnem merilu,“ so razložili.

Miheliča smo zaprosili za komentar. Za na naše vprašanje se je zahvalil in dodal, da tožbe v tem trenutku še ne sme komentirati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 30

  • 00:36 4. November 2016.

    Kaj ko bi se ti izpisal iz državljanstva , ne blo nobene škode !

  • 00:35 4. November 2016.

    Njega za 100.000 € , Suzy pa za miljon , pa bo v SLO mir za vse cajte !

  • 08:41 3. November 2016.

    Nisem fan Trumpovih, daaaleč od tega! Ampak upam, da ga zmeljejo v prah, ker tile samooklicani 'novinarji' gredo čez vse …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.